اکثر میوه ها و سبزیجات هنگامی که ذخیره و انبار شوند شیرین تر می شوند زیرا نشاسته موجود در آنها به قند تبدیل می شود. آناناس نشاسته ندارد و چون قندشانرا از گیاه اصلی خود می گیرند بعد از اینکه از گیاه خود جدا شدند شیرین نمی شوند. بنابراین آناناس های بزرگ و آبدار و رسیده را انتخاب کنید.
بروملین موجود در آن از بسته شدن ژلاتین جلوگیری می کند بنابراین اگر ژله آناناس تهیه می کنید ابتدا میوه را بپزید تا آنزیم را غیر فعال کند.
آناناس را خام به عنوان دسر ایده آل بخورید زیرا روی دستگاه گوارش اثر می گذارد.
آناناس خرد شده را با سایر میوه ها در سالاد میوه بریزید. اگر دوست دارید در پوسته آن صرف کنید.
تکه های آن را به عنوان تزیین گوشت یا ماهی استفاده کنید.
آناناس را به آرامی در خوراکهای گوشتی یا سایر غذاها برای ترد کردن آن بکار ببرید.
با گوشت یا سبزیجات در غذاهای شبیه غذای چینی تفت دهید.
مانند پودینگ با کره آغشته کرده سرخ کنید.
حلقه های آناناس را روی کیکها و پودینگها به کار ببرید.
مربا کنید یا با شکر به شکل بلوری کنید.
حلقه های آناناس را می توانید خشک کنید.
آب آناناس را تهیه کرده و گاه گاهی بنوشید.
درباره این سایت